(F)Empowerment

Boost jouw zelfvertrouwen outside-in ! 
Voel je beter in je vel van binnen én buitenuit met handvaten die je élke dag helpen. 

Welkom bij jouw (F)Empowerment Traject

Gun jezelf 1uur per week om jezelf te empoweren.

6 top ladies staan klaar om jou handvaten te geven om zelfzekerder door het leven te gaan.
Geen zweverig gedoe, maar concrete tips die je outside en inside boosten.

Tijd om de beste vrouw in jezelf naar voren te brengen.

Ik gun mezelf 1uur per week

Wij vrouwen moeten steeds ons mannetje staan, mààr we hebben ook enkele tools om sterker te staan die mannen niét hebben...

Daarmee willen we jou (f)empoweren!

  • In enkele stappen geeft make-up je een frisse blik en kan je heel de wereld aan.
  • Met de juiste lingerie voel je je letterlijk en figuurlijk ondersteunt.
  • In een interieur dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt voel je je de perfecte gastvrouw.
  • Je cyclus heeft heel wat effect op je huid, maar je hormonen begrijpen kan je heel wat kracht geven.
  • Relaxerende hoofdmassages kunnen je haren gezonder en stralender maken, zodat je elke dag een prachtige Crown draagt die je verdient.
  • Dankzij de juiste mindset ben je elke dag verliefd op de persoon die je ziet in de spiegel, of kan je je mindere dagen omarmen.

Wat mag je verwachten?

Vanaf 4 april kies jij 7 weken lang 1 uur voor jezelf.
Elke week krijg je concrete tips van een experte binnen de thema's make-up, interieur, lingerie, je cyclus, je haren en je mindset. We ontmoeten elkaar online via zoom op dinsdag of donderdag om 19.30u (je krijgt de replay, ook als je er eens niet kan bij zijn)

Je leert van elkaar in de besloten whatsapp-groep waar je al je gedachtes, vooruitgangen en twijfels kan delen, en ook extra vragen kan stellen aan onze expertes.

In week 7 zien we elkaar in real life in Aarschot voor een apero avond. Zo zien we hoe iedereen gegroeid is en kan je nog extra vragen stellen aan onze expertes. Bovendien krijg jij die avond een mini-fotoshoot door een professionele fotografe! Zo vereeuwigen we jouw (f)empowerment voortgang.

Je ontvangt een (F)Empowerment-pakket thuis om de sessies nog beter te maken. Een lekker drankje en hapje, een werkboek om je hele leven alle tips te herbekijken en leuke goodies om je zelfvertrouwen te boosten.

Ontmoet je expertes

Boobs by Elisabeth

Elisabeth is lingerie experte. Zij helpt je de juiste lingerie te zoeken, op basis van je persoonlijkheid, aangepast aan jouw vormen. Maar juiste lingerie geeft ook de juiste steun, Elisabeth durft zelf heel wat met haar kleurrijke uiterlijk en wil vrouwen van alle maten en vormen helpen om zich goed -en zelfs sexy- te voelen in het juiste setje of badkledij. 

Sessie dinsdag 18/4

volg haar hier

Margot -Three of a Kind

Margot van Three Of A Kind is een interiorwizard. Zij vindt het zo belangrijk dat jouw interieur past bij jouw levensstijl en imago. Tijdens de workshop bekijkt ze samen met jou wat jouw persoonlijkheid is en hoe je dit kan vertalen naar je huis. Zo zal je met enkele handige tips en kleine aanpassingen een echte thuis maken die 100% bij je past.

Sessie dinsdag 25/4

volg haar hier

Marion Maakt

Marion is experte in natuurlijke huidverzorging. Ze struggelde zelf met een moeilijke huid en ging daarom zélf product maken, met enkel natuurlijke gezonde ingrediënten.

In deze workshop spitst zij zich toe op de verhouding van je huid en je cyclus. Door de hormoonschommelingen heb je vast al aanpassingen in je gelaat gemerkt. Marion helpt jou om de impact beter te begrijpen én op te lossen.

sessie donderdag 13/4

volg haar hier

Sil Colson

Wil jij een glanzende haardos, natuurlijke krullen, of een gezonde hoofdhuid? Dan is Sil jouw Healthy Hair Goeroe! In deze workshop dompelt zij je onder in de wereld van hoofdmassages. Niet enkel geweldig voor je haren en huid, maar bovendien een eenvoudige, snelle manier om dagelijkse te ontspannen.
Wie weet ontdek jij na deze sessie wel jouw haarstijl!

sessie donderdag 11/5

volg haar hier

The Habit Mind

Pedagoge Liesa wil dames helpen zichzelf ontdekken en naar een hoger niveau te tillen door mooie én lastige gevoelens te plaatsen. Haar workshop zal je handvaten geven om jezelf graag te zien, of om te gaan met gevoelens op dagen dat je jezelf wat minder voelt. Geen zweverigheid, maar concrete tools voor een positieve mindset. Zo zal ze jouw zelfvertrouwen boosten en leren om jezelf niet-onnodig- te vergelijken met anderen.

sessie dinsdag 16/5

volg haar hier

Iksmeerbelgisch

Visagiste Klaartje wil vrouwen tonen hoe je mindere kantjes kan camoufleren en je mooiste eigenschappen in de kijker kan zetten, zonder te 'plamuren'. Zij leert jouw hoe je 's ochtends een snelle make-up kan aanbrengen voor een frisse, gezonde blik met minerale, gezonde producten van Belgische bodem.

sessie dinsdag 4/4

volg haar hier

Of kies een specifieke sessie

Elke vrouw verdient het om zich zelfzeker te voelen

- gun je alles aan je kinderen, maar niets aan jezelf? 
- gaat het huishouden altijd voor op JOUW verwennerijen?
- steek je veel tijd in je werk, maar vergeet je aandacht aan jezelf te besteden? 
- zou jij graag met meer flair en confidence doorheen het leven gaan? 

Wij helpen jouw je zelfvertrouwen een boost te geven, outside-in!