DE PRODUCTEN BIJ IKSMEERBELGISCH ZIJN LIEF VOOR JE HUID EN DE NATUUR

1. Wist je dat iedere vrouw gemiddeld 2kg chemicaliën in haar lichaam opneemt door cosmetica? Daarom kiest iksmeerbelgisch resoluut voor producten die lief zijn voor je huid & je gezondheid.
Geen nasties, maar natuurlijke ingrediënten en minerale poeders. Kleine batches zodat er geen chemische bewaarmiddelen nodig zijn, en je op de meest verse en gezonde manier kan smeren.

2. Negen miljard kg plastic beland jaarlijks in de oceaan. De beautywereld is daar een groot aandeel in.
Daarom kiest iksmeerbelgisch voor merken met een duurzaam hart. Een bewuste omgang met verpakkingen, ethisch en ecologisch verantwoorde grondstoffen en een kleine transportafstand door Belgische merken te kiezen.

3. Dankzij de strikte regelgeving in Europa & België kies je resoluut voor kwaliteit én crueltyfree.Ons Belgenlandje telt heel wat beautytoppers.
Iksmeerbelgisch staat in nauw contact met alle producenten. Zo gaan we samen voor de beste producten en een transparante samenwerking.

"Mijn missie om het zelfvertrouwen van élke vrouw te versterken met eenvoudige, natural, duurzame beautyroutines en make-uplooks"

- Oprichter Klaartje

Klaartje oprichter iksmeerbelgisch

Na opleidingen communicatie en journalistiek trok Klaartje naar Londen College of Fashion om zich te verdiepen in Fashionjournalism en marketing. Zo kwam ze uit bij modemagazine Marie Claire waar ze zowel artikels schreef als assisteerde bij fotoshoots. Hier kwam de liefde voor beauty naar voren. Sinds 2016 werkte ze als professioneel haarstyliste en make-upartiste waarbij ze telkens op zoek ging naar de beste producten.

Ontdek hier Klaartjes make-uptips

ALS REISFANAAT & DUIKER IS DUURZAME BEAUTY EEN MUST

Na een wereldreis van 5 maanden met duiktrips knapte er is bij Klaartje: veel koraalriffen zijn zwaar beschadigd en ook op het vaste land waren toren hoge bergen afval te bespeuren. Verbauwereerd door de impact die de beautywereld heeft op onze natuur koos ze resoluut voor duurzame merken.
Hoewel reizen in het bloed zit is Klaartje een trotse Belg. Toen ze ontdekte hoeveel kwalitatieve, ecologische merken er in Belgie te vinden zijn was ze in shock. Dit moet iedereen weten. En zo ontstond iksmeerbelgisch.