Natuurlijke Skincare

Ontdek de kracht van de natuur en ervaar de transformatie naar een stralende huid met onze uitgebreide selectie van natuurlijke skincare-producten.
Samengesteld in België, geïnspireerd door de natuur, voor jouw welzijn. Stap binnen in de wereld van Iksmeerbelgisch en omarm de pracht van een gezonde en natuurlijke gloed.

Shop hier beste natural skincare

Skincare Workshops


Tijdens onze Skincare Soiree -in groep- krijg je skincaretips op maat en ga je meteen zelf aan de slag. Pure ontspanning en je gaat naar huis met een gepaste Skincareroutine.
Deze kan je volgen in ons atelier in Aarschot.

ik wil een skincare workshop
 • 1 Menstruele Fase

  Je huid is extra gevoelig en kan er dof uitzien.
  De Stay Balanced serum bevat plantenextracten die je huid hydrateren en heeft een verzachtend effect , ook voor roodheden.

 • 2 Foliculaire Fase

  In de pre-ovulatie week stijgen je estrogeen en testosteron levels. Dit Glow Booster serum exfoliëert en verwijderd dode huidcellen, in deze huidverbeterende fase.

 • 3 Ovulatie Fase

  Nu is je huid op haar best. De Bright'n Up versterkt je natuurlijke glow en anti-aging. Bovendien heeft het een positief effect op pigment- of andere vlekjes.

 • 4 Luteale Fase

  Je lichaam produceert nu veel progesteron, wat je porien toeslipt met acne tot gevolg. De Beyond Blemishes mattifieert én tackelt acne of onvolmaaktheden.

1 van 4