"Mijn missie om het zelfvertrouwen van élke vrouw te versterken met
eenvoudige, natural, duurzame beautyroutines en make-uplooks"

- Oprichter Klaartje

Na opleidingen communicatie en journalistiek trok Klaartje naar Londen College of Fashion om zich te verdiepen in Fashionjournalism en marketing.

Zo kwam ze uit bij modemagazine Marie Claire waar ze zowel artikels schreef als assisteerde bij fotoshoots. Hier kwam de liefde voor beauty naar voren.

Sinds 2016 werkte ze als professioneel haarstyliste en make-upartiste waarbij ze telkens op zoek ging naar de beste producten.

Ontdek hier Klaartjes make-uptips

Make-up made simple

Na honderden workshops merkte Klaartje dat vrouwen 'bang zijn' van make-up. Ze willen de beste versie van zichzelf zijn, zonder zich te verstoppen achter lagen make-up.

Make-up kan een boost geven aan je zelfvertrouwen, maar dan moet het snel, eenvoudig en naturel zijn.

Daar wil Iksmeerbelgisch bij helpen: aan de hand van tips en workshops. Altijd met de beste producten die België te bieden heeft.

Ik wil dit uitproberen!

Waarom Natuurlijk & Belgisch?

1.Wist je dat iedere vrouw gemiddeld 2kg chemicaliën in haar lichaam opneemt door cosmetica?
Daarom kiest iksmeerbelgisch resoluut geen nasties, maar natuurlijke ingrediënten en minerale poeders. Kleine batches zodat er geen chemische bewaarmiddelen nodig zijn, en je op de meest verse en gezonde manier kan smeren.

2.Negen miljard kg plastic belandt jaarlijks in de oceaan. De beautywereld is daar een groot aandeel in.
Daarom kiest iksmeerbelgisch voor merken met een bewuste omgang met verpakkingen, ethisch en ecologisch verantwoorde grondstoffen en een kleine transportafstand door Belgische te kiezen.

3.Dankzij de strikte regelgeving in Europa & België kies je resoluut voor kwaliteit én crueltyfree.
Iksmeerbelgisch staat in nauw contact met alle producenten. Zo gaan we samen voor de beste producten en een transparante samenwerking.

shop de beste beauty