"Mijn missie om het zelfvertrouwen van élke vrouw te versterken
met eenvoudige, natural make-up

- Oprichter Klaartje


Na opleidingen communicatie en journalistiek trok Klaartje naar Londen College of Fashion om zich te verdiepen in Fashion Journalism en marketing.

Zo kwam ze uit bij modemagazine Marie Claire waar ze zowel artikels schreef als assisteerde bij fotoshoots. Hier kwam de liefde voor beauty naar voren.

Sinds 2016 werkt ze als professioneel haarstyliste en make-up artist waarbij ze telkens op zoek gaat naar de beste producten.

Ontdek hier Klaartjes make-uptips

Make-up made simple

Na honderden workshops merkte Klaartje dat vrouwen vaak 'bang zijn' van make-up. Ze willen de beste versie van zichzelf zijn, maar zonder zich te verstoppen achter lagen make-up.

Make-up kan een boost geven aan je zelfvertrouwen, maar dan moet het snel, eenvoudig en naturel zijn.

Daar wil ons team jou bij helpen: aan de hand van tips, advies en workshops.
Altijd met de beste minerale producten die België te bieden heeft.

Ik wil dit uitproberen!

Waarom Natuurlijk & Belgisch?

1.Wist je dat iedere vrouw gemiddeld 2kg chemicaliën in haar lichaam opneemt door cosmetica?
Daarom kiezen wij resoluut voor geen nasties, maar natuurlijke ingrediënten en minerale poeders. Kleine batches zodat er geen chemische bewaarmiddelen nodig zijn, en je op de meest verse en gezonde manier kan smeren.

2.Negen miljard kg plastic belandt jaarlijks in de oceaan. De beautywereld is daar een groot aandeel in.
Daarom kieszen wij voor merken met een bewuste omgang met verpakkingen, ethisch en ecologisch verantwoorde grondstoffen en een kleine transportafstand door Belgisch te kiezen.

3.Dankzij de strikte regelgeving in Europa & België kies je resoluut voor kwaliteit én crueltyfree.
Klaartje staat in nauw contact met alle producenten. Zo gaan we samen voor de beste producten en een transparante samenwerking.

shop de beste beauty
  • Jolien

    Al 7 jaar kapper en make-up artist. Ze volgde opleiding bij MUD-designory en helpt je bij zowel naturelle als full glam looks in 1-1, duo of groepsworkshops.

  • Delphine

    Kapper én make-up artiste die houdt een gezonde glow. Zij leert je een dagelijkse look te creëeren in de groepsworkshops in ons atelier. Als bruid laat Delphine jou stralen.

  • Ines

    Een visagiste gepassioneerd door duurzaamheid en natural beauty. Ines geeft je persoonlijk advies in ons atelier. Met tips & tricks voor een daily look én skincare advies.